Wordt Gras-BURGER
De meeste klanten in de supermarkt hebben er geen erg in dat het vlees en de eieren, (batterij en scharrel) die zij kopen, afkomstig zijn van dieren die tijdens hun leven nog nooit buiten zijn geweest.
In Europa en USA
en vele verwesterde landen is het normaal om varkens, kippen, kalveren etc. tijdens hun gehele leven binnen te houden, zelfs zonder daglicht.De stress die daardoor ontstaat is schadelijk voor hun gezondheid. Dagelijks lijden zij hieronder.
Geen land genoeg?
Het blijkt dat we slechts 2% van alle akkers en weilanden in Nederland nodig hebben om alle stallen te voorzien van graasweiden. De dieren kunnen dan dagelijks gezond buiten grazen in het gras en groen van ruime weiden.
Te weinig betalen
Doordat wij als klant zo weinig mogelijk over hebben voor ons stukje vlees, eieren en allerlei andere vleesproducten, noodzaken wij de boeren ertoe veel dieren in kleine hokken te stoppen. Dit is goedkoop voor u maar slecht voor de miljarden dieren.
Een Gras-Burger.
vindt dat hij/zij dit niet wenst en tevens, dat hij/zij best iets meer wil betalen voor produkten afkomstig van GRAS-dieren. Het is voor iedereen haalbaar om slechts enkele centen per ei of dubbeltjes per ons vlees meer te betalen.
Vindt u ook,
dat dieren op de boerderijen in Nederland zo spoedig mogelijk weer als Gras-dieren dagelijks gezond naar buiten moeten kunnen? Steun dan het GRAS-Burger Comité om deze oproep ook namens u bij de betrokken bedrijven, supermarkten en en winkels aan te bieden.
Breng uw stem uit: wordt Gras-BURGER! |